Á la Carte

En bild på en salladsbuffé.

Välj

Förrätter
Pasta & Risotto
Från grillen
Klassiker
Sidesorders
Dessert
3-Rätters

VITLÖKSBRÖD69

CARPACCIO BRESAOLA139

VALNÖTTER, PICKLADE SENAPSFRÖN, ÖRTER, PARMESAN

CHEVRÉ CHAUD139

STEKT CHEVRÉ PÅ SALLADSBÄDD, RÖDBETOR, HONUNG OCH VALNÖTTER (VEG)

ESCARGOT PROVENÇALE 179

GRATINERADE SNIGLAR, VITLÖKSBRÖD

KANTARELLTOAST159

STUVADE KANTARELLER MED VÄSTERBOTTENOST TOPPAD MED RÅRÖRDA LINGON

TOAST SKAGEN 169

TOPPAD MED FORELLROM

RÅBIFF 149/259

ÄGGULA, TRYFFELMAJO, KRISPIG GRÖNKÅL, PICKLADE KANTARELLER

RÅRAKA 159

LÖJROM, SMETANA, FINHACKAD RÖDLÖK, BRYNT SMÖRPULVER

OST & CHARKBRICKA 329

UTVALDA DELIKATESSER FRÅN OST OCH CHARKDISKEN MED TILLBEHÖR PERFEKT FÖR 2 PERSONER

LINGUINE DI VITELLO229

LINGUINE, KALVYTTERFILÉ, TRYFFEL, VITT VIN, PURJOLÖK I EN KRÄMIG SÅS (RÄTTEN GÅR ATT FÅ VEG)

FRUTTI DI MARE239

LINGUINE, SCAMPI, MUSSLOR, CHILI, VITLÖK OCH PERSILJA I EN HET TOMATSÅS

RIGATONI DI MANZO249

OXFILÉ, PURJOLÖK, GORGONZOLA, SVAMP OCH COCKTAILTOMATER I EN KRÄMIG SÅS

SCAMPI RISOTTO239

RISOTTO MED SCAMPI, PARMESAN, VITT VIN, HEMGJORD HUMMERFOND, BABYSPENAT, COCKTAILTOMATER

HÖGREVSBURGARE (smash)209

HEMGJORD HÖGREVSBURGARE, OST, HAMBURGERDRESSING, KARAMELLISERAD SILVERLÖK, POMMES FRITES, AIOLI (RÄTTEN GÅR ATT FÅ VEG)

RYGGBIFF279

RYGGBIFF MED KAPPA, POMMES FRITES, BEARNAISÉSÅS OCH RÖDVINSSÅS

ENTRECÔTE429

MONTPELLIER SMÖR, SÖTPOTATISSTRIPS

LAMMINNERFILÉ289

ROSTADE ROTFRUKTER, ROSTAD POTATIS OCH RÖDVINSSKY

FILLET MIGNON389

GRILLAD OXFILÉ, VITLÖKSSMÖR, SPARRIS, MADEIRASKY, HEMGJORDA POMMES CHÂTTEAU

OXKIND259

NATTBAKAD OXKIND MED PANCHETTA TRYFFELPURÉ OCH MADEIRASKY

STEAK HACHÉ D´ELAN229

ÄLGFÄRS MEDALJONG MED KANTARELLSÅS, VINSKYSPEGEL MED CHOKLAD, RÅRÖRDA LINGON, POTATISMOS

ÅNGAD RÖDINGFILÉ299

SANDEFJORDSÅS, FORELLROM, GRÄSLÖK, FÄRSK POTATIS

BIFF RYDBERG309

OXFILÉ, GYLLENBRUNLÖK & POTATIS SERVERAS MED SENAPSKRÄM OCH RÅ ÄGGULA

WIENERSCHNITZEL319

ROSTAD POTATIS, KAPRIS, SARDELLSSMÖR, CITRON, BLANDSALLAD, RÖDVINSSÅS

ROSTAD ANKA299

ROSTAD ANKA, APELSINSÅS, BRÄSSERADE PRIMÖRER, POLENTA

BISTROTEKETS BOUILLABAISSE249

FISK OCH SKALDJURSGRYTA MED RATATOUILLE OCH BRÖDKRUTONGER

UGNSBAKAD ROTSALLERI (VEGAN)209

ROTSALLERI MED STEKT JORDÄRTSKOCKA, STEKTA CHAMPINJONER, SVAMPMAJONNÄS OCH PICKLAD RÖDLÖK

MOULE Á LA CRÉME249

POMMES FRITES, AIOLI

TRYFFELMAJONNÄS30

BEARNAISESÅS 30

AIOLI30

RÖDVINSSÅS30

TOMAT OCH RÖDLÖKSALLAD 45

GRÖNSALLAD 35

POMMES FRITES30

FÄRSKPOTATIS 30

SÖTPOTATISSTRIPS 45

CREMÈ BRÛLÉE109

TIRAMISU109

SORBET119

TOPPAD MED CAVA

VANILJGLASS89

FÄRSKA BÄR, KAKSMULOR, CHOKLADSÅS

CHOKLADFONDANT119

MED BLÅBÄRSKOMPOTT OCH VANILJGLASS

CHOKLADTRYFFEL45

3-RÄTTERSMENY 499

FÖRRÄTT


RÅBIFF

ÄGGULA, TRYFFELMAJO, KRISPIG GRÖNKÅL, PICKLADE KANTARELLER

TOAST SKAGEN

TOPPAD MED FORELLROM

VARMRÄTT


FILLET MIGNON

GRILLAD OXFILÉ, VITLÖKSSMÖR, SPARRIS, MADEIRASKY, HEM GJORDA POMMES CHÂTTEAU

ÅNGAD RÖDINGFILÉ

SANDEFJORDSÅS, FORELLROM, GRÄSLÖK, FÄRSK POTATIS

TARTUFO

TRYFFEL, VITT VIN, PURJOLÖK I EN KRÄMIG SÅS

DESSERT


TIRAMISU

CRÉME BRÛLÉE