Á la Carte

En bild på en salladsbuffé.

Välj

Förrätter
Klassiker
Pasta & Risotto
Från grillen
Sidesorders
Dessert
3-Rätters

VITLÖKSBRÖD 69

CARPACCIO BRESAOLA 159

VALNÖTTER, PICKLADE SENAPSFRÖN,ÖRTER, TRYFFELEMULSION, HYVLAD PAMESAN

PANKOPANERAD CHEVRÉ 149

PANKOPANERAD CHEVRÉ PÅ SALLADSBÄDD MED RÖDBETOR, VALNÖTTER OCH HONUNG

ESCARGOT PROVENÇALE 179

GRATINERADE SNIGLAR MED VITLÖKSBRÖD

STEAK TARTARE 189/289

EGENMALD OXFILÉ, ÄGGULA, CORNICHONS, KAPRIS, RÖDLÖK, DIJONSENAP, PERSILJA

TOAST SKAGEN 179

TOPPAD MED FORELLROM

KANTARELLTOAST 179

STUVADE KANTARELLER MED VÄSTERBOTTENOST TOPPAD MED LINGON

TOAST PELLE JANZON 179

OXFILÉ, LÖJROM, ÄGGULA, FINHACKAD RÖDLÖK

OST & CHARKBRICKA 339

UTVALDA DELIKATESSER FRÅN OST OCH CHARKDISKEN MED TILLBEHÖR PERFEKT FÖR 2 PERSONER

KÖTTBULLAR 239

POTATISMOS, INLAGD GURKA, RÅRÖRDA LINGON, BRUNSÅS

OXKIND 289

NATTBAKAD OXKIND MED PANCHETTA TRYFFELPURÉ OCH MADEIRASKY

BISTROTEKETS BOUILLABAISSE 279

FISK OCH SKALDJURSGRYTA MED RATATOUILLE OCH BRÖDKRUTONGER

BIFF RYDBERG 349

OXFILÉ, GYLLENBRUN LÖK & POTATIS SERVERAS MED SENAPSKRÄM OCH RÅ ÄGGULA

SMÖRSTEKT RÖDINGFILÉ 359

RÖDINGFILE, DILLSLUNGAD POTATIS, VITVINSSÅS, RÄKOR OCH KRISPIG PARMASKINKA

MOULE Á LA CRÉME 259

POMMES FRITES, AIOL

LINGUINE MARINARA 259

SCAMPI, BLÅMUSSLOR, BLÄCKFISK, HAVSKRÄFTA I EN HET TOMATSÅS

RIGATONI DI MANZO 249

OXFILÉ, TRYFFELOLJA OCH SVAMP I EN KRÄMIG SÅS

SCAMPI RISOTTO 239

SCAMPI OCH PARMESANOST

RISOTTO AI FUNGHI DI BOSCO 239

RISOTTO MED SKOGSSVAMP OCH PARMESANOST

HÖGREVSBURGARE (smash) 229

HEMGJORD HÖGREVSBURGARE, OST, HAMBURGERDRESSING, KARAMELLISERAD SILVERLÖK, POMMES FRITES, AIOLI (RÄTTEN GÅR ATT FÅ VEG)

HJORTINNANLÅR 359

POTATISKAKA, ENBÄRSSKY, STUVAD SAVOJKÅL

PEPPARSTEK 429

GRILLAD OXFILÉ, GRÖNPEPPARSÅS, POTATISTERRIN

RYGGBIFF 299

RYGGBIFF MED KAPPA, POMMES FRITES, BEARNAISÉSÅS OCH RÖDVINSSÅS

LAMMINNERFILÉ 329

ROSTADE ROTFRUKTER, ROSTAD POTATIS OCH RÖDVINSSKY

GRILLBRICKA

459 SEK/PERSON MINST 2 PERSONER

OXFILÉ, RYGGBIFF, LAMM GRILLAD TOMAT, HALLOUMI, MAJSKOLVAR, TRYFFELMAJONNÄS, BEARNAISÉ, POMMES FRITES, BLANDSALLAD

TRYFFELMAJONNÄS35

BEARNAISESÅS 35

AIOLI 35

RÖDVINSSÅS 35

TOMAT OCH RÖDLÖKSALLAD 65

GRÖNSALLAD 55

POMMES FRITES35

FÄRSKPOTATIS 40

SÖTPOTATISSTRIPS 55

TIRAMISU 109

CRÉME BRÛLÉE 119

SORBET 129

TOPPAD MED CAVA

VANILJGLASS 99

FÄRSKA BÄR, KAKSMULOR, CHOKLADSÅS

CHOKLADFONDANT 129

MED BLÅBÄRSKOMPOTT OCH VANILJGLASS

CHOKLADTRYFFEL 45

3-RÄTTERSMENY 549kr


FÖRRÄTT


CARPACCIO BRESAOLA

VALNÖTTER, PICKLADE SENAPSFRÖN,ÖRTER, TRYFFELEMULSION, HYVLAD PAMESAN

TOAST SKAGEN

TOPPAD MED FORELLROM

VARMRÄTT


PEPPARSTEK

GRILLAD OXFILÉ, GRÖNPEPPARSÅS, POTATISTERRIN

SMÖRSTEKT RÖDINGFILÉ

RÖDINGFILE, DILLSLUNGAD POTATIS, VITVINSSÅS, RÄKOR OCH KRISPIG PARMASKINKA

RISOTTO AI FUNGHI DI BOSCO

RISOTTO MED SKOGSSVAMP OCH PARMESANOST

DESSERT


CRÉME BRÛLÉE